Vacature: International Business Developer

visual

Ervaar het werken in een snelgroeiende, internationale en dynamische omgeving. Bakker Brothers is op zoek naar een fulltime International Business Developer.

wat ga je doen?

Als international business developer is het aan jou om grenzen te verleggen voor het verkoopteam en actief op zoek te gaan naar nieuwe kansen en groeimarkten. Het analyseren en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en verkoopkanalen om onze markten te laten groeien, behoren tot jouw werkzaamheden. Projecten en mogelijkheden worden door jou ontdekt of door in samenwerking met je collega’s van het sales team.

wie zoeken wij?

Je bent een bevlogen sales professional met een passie voor groentezaden en de zaadbranche. Je bent communicatief sterk en hebt een brede belangstelling voor andere landen en culturen. Door jouw flexibiliteit en vasthoudendheid ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je in staat om barrières te doorbreken en je doelen te bereiken.

Jouw werk- en denkniveau is minimaal HBO, aangevuld met meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een goed gevoel voor taal en beheerst het Nederlands, Engels en Frans in woord en schrift. Het betreft een internationale functie, dus internationale zakelijke reizen zijn geen probleem voor jou.

wie zijn wij?

Bakker Brothers is een groeiend, internationaal opererend veredelings-, teelt- en handelsbedrijf in groentezaden met vestigingen in het buitenland. De focus van de verkoop ligt op Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Wij hebben een naam opgebouwd in bonenzaden, maar veredelen, telen en verkopen ook onder andere tomaten, paprika, aubergine, uien en wortelen. De veredeling en de teeltproeven vinden plaats in Nederland, Afrika en Jordanië.

wat bieden wij?

We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden welke zijn afgestemd op jouw kennis en werkervaring, een uitdagende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling binnen een groeiende organisatie en een team van enthousiaste collega’s.

interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie naar Judith Stoop (judith@bakkerbrothers.nl). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Judith via de mail of bel naar 0226-331364.

(NB: acquisitie wordt niet op prijs gesteld)